ADVIES NODIG OVER DE HYPOTHEEK VAN UW DROOMHUIS?!
diener13 OK

Bedrijfsprofiel

De historie van Diener & Simons Financieel Adviseurs begint in de jaren tachtig. Peter Diener richt, na zeven jaar ervaring bij een accountantskantoor, in 1988 J.P. & L. Assurantiën op. Howard Simons begint in 1984 zijn carrière in de zakelijke sector van het bankwezen en bekleedt er commerciële en leidinggevende functies. Door ervaring en studie klimt hij steeds verder op. In 1999 maakt hij een grote carrièreswitch richting zelfstandig ondernemerschap en wordt beheerder van een assurantiekantoor.

In 1998 sluit Peter Diener zich aan bij het Sorgeloos concern en gaat als franchisenemer verder onder de naam Diener & Sorgeloos. In 2000 verhuist het kantoor naar de huidige locatie aan de Laan op Zuid, een toplocatie in de dynamische wijk Kop van Zuid. Howard Simons maakt in 2002 een volgende stap en wordt samen met Peter franchisenemer; gezamenlijk werken zij onder de naam Diener Simons & Sorgeloos. Vanaf 1 juli 2010 besluiten zij op eigen kracht verder te gaan en ontstaat het huidige Diener & Simons Financieel Adviseurs. Sindsdien worden de werkzaamheden voortgezet vanuit hetzelfde fraaie kantoorpand. Met hetzelfde hechte en trouwe team van medewerkers.

Diener & Simons hecht veel waarde aan lange termijn relaties. Het beste bewijs is dat veel van de klanten uit de beginjaren tot op de dag van vandaag tot de relaties gerekend mogen worden. Diener & Simons Financieel Adviseurs is uitgegroeid tot een bedrijf van precies de juiste grootte met precies de juiste mensen waar u zich als particulier of ondernemer thuis voelt. Met de kennis en de motivatie in huis om u van het best mogelijke advies te voorzien.

Sinds 1999 verzorgt SDB Administratie & Adviezen, het bedrijf van Sonja Diener-Breedijk, de financiële administratie voor Diener & Simons. SDB biedt exclusief voor de klanten van Diener & Simons de mogelijkheid tot het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting voor particulieren Ook adviseert SDB de adviseurs van Diener & Simons over voorlopige aangiften in verband met teruggave van belastinggeld.

Door samenwerking met  Smits Makelaardij, kan Diener & Simons informatie verstrekken over vele interessante koopobjecten in Rotterdam en de regio.

Diener & Simons Financieel Adviseurs. Altijd een passend advies!